Coaching

Aandacht voor eigen medewerkers

Mensen die goed in hun vel zitten, ondernemend en betrokken zijn hebben plezier in hun werk. Zij dragen bij aan een gezond bedrijf.

Als werkgever wilt u toch ook dat...

  • uw werknemers betrokken zijn bij uw organisatie en dat ook blijven?
  • uw werknemers zich verantwoordelijk voelen voor hun eigen gedrag en resultaat?
  • uw werknemers helder en duidelijk communiceren, met klanten en collega's?
  • uw werknemers effectief functioneren en zich goed voelen?
  • het ziekteverzuim en het personeelsverloop omlaag gaat?

Bied uw werknemers een personal coach op de werkvloer

Perspective Coaching heeft als doel om medewerkers zelfbewuster, sterker en effectiever te maken. Ik werk met korte, intensieve en actiegerichte coachmethodes. Waarbij ik uw werknemers begeleid in het behalen van individuele doelstellingen, met een vooraf besproken resultaat. Door middel van gesprekken, oefeningen en huiswerkopdrachten worden ze bewuster van zichzelf. Hier heeft zowel de medewerker als uw bedrijf voordeel bij.

Preventief coachen loont

Uit onderzoek blijkt dat medewerkers na preventieve coaching minder problemen in de werk/privé-balans ervaren en minder snel vermoeid raken. Hun arbeidstevredenheid neemt toe en de kans op een burn-out vermindert. Dat concludeert onderzoeker Duijts, epidemioloog van de Universiteit van Maastricht. Zij onderzocht de effecten van preventieve coaching op verzuim. Download het onderstaande document voor meer informatie over dit onderzoek.  Preventieve_coaching_loont.pdf (75,5 KB)

Nieuwsgierig?

Bel mij voor een vrijblijvend en kosteloos oriëntatiegesprek 06 41 53 41 48. Ik kom graag ter plaatse om samen te bekijken wat er mogelijk is.

Of laat uw gegevens hier achter en ik neem contact met u op.