Over mij

Mariëlle van Berkom

"Tijdens mijn werk ervaar ik steeds weer hoeveel mensen 'worstelen' met zichzelf. Vragen zoals "Is dit wat ik wil? Ik heb het gevoel achter de feiten aan te rennen. Het lukt me niet om 'nee' te zeggen. Mijn collega's begrijpen me niet".

Voldoening en werkplezier

Zo zijn er veel verschillende vragen, maar uiteindelijk leiden ze allemaal tot hetzelfde gevoel. Namelijk je raakt je voldoening en werkplezier kwijt, waardoor je niet meer op je best bent. Dat vreet energie, terwijl we juist zoveel tijd van ons leven met werk bezig zijn.

Hoe werk ik?

Perspective Coaching werkt met korte, intensieve en actiegerichte coachmethodes. Coachen is luisteren, vragen stellen, grenzen verkennen en verleggen. Zoeken naar waar je warm voor loopt. Werken aan afremmende gedachten, oude gewoontes, andere perspectieven en concrete stappen zetten.

Samen zoeken we naar mogelijke oplossingen en haalbare doelen. Met als resultaat dat jij met een dosis zelfkennis weer zelf aan het roer staat. Alles wat gezegd wordt is vertrouwelijk en valt onder mijn beroepsgeheimhouding.

Wat doe je zelf?

Natuurlijk vraagt het inzet om te veranderen en dingen anders te doen. Je denkt na over je eigen gedrag en oefent in de dagelijkse praktijk.

Coaching draait om zelfsturing, het maken van eigen keuzes en het nemen van verantwoordelijkheid. Kant-en-klare oplossingen bestaan niet, het is keihard werken. Perspective Coaching ondersteunt, motiveert en begeleidt je hierbij.

Wat kun je verwachten?

Een coachingstraject bestaat ongeveer uit zes tot negen gesprekken van 1 of 1,5 uur. De gesprekken zijn een- tot tweewekelijks, afhankelijk van de vraag.

Nieuwsgierig naar wat Perspective Coaching voor u persoonlijk of voor uw bedrijf kan betekenen? Neem contact op voor een oriënterend gesprek, hieraan zijn geen kosten of verplichtingen verbonden.

Of wil je een keer van gedachten wisselen, mail naar: info@perspective-coaching.nl, bel: 06 41 53 41 48 of laat uw gegevens hier achter en ik neem contact met u op.